معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه، آموزش مهارتهای شغلی و هنری به شش میلیون دانشآموز در هر سال هدفگذاری شده است، گفت: در حال توسعه هنرستانهای وابسته به بخشهای مختلف دولتی و خصوصی هستیم تا با ایجاد ارتباط نزدیکتر بین آموزش و صنعت، دانشآموزان در محیطهای واقعی کار، مهارتهای خود را تقویت کنند.
به گزارش آتیه پرس ، مصطفی آذرکیش با بیان اینکه در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه، آموزش مهارتهای شغلی و هنری به شش میلیون دانشآموز در هر سال هدفگذاری شده است افزود: این برنامه شامل دورههای آموزشی برای دانشآموزان در تمامی مقاطع تحصیلی است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به توسعه هنرستانها و همکاری بینبخشی اشاره و اظهارکرد: در حال توسعه هنرستانهای وابسته به بخشهای مختلف دولتی و خصوصی هستیم تا با ایجاد ارتباط نزدیکتر بین آموزش و صنعت، دانشآموزان در محیطهای واقعی کار، مهارتهای خود را تقویت کنند.
آذرکیش با بیان اینکه ۴۳.۱۱ درصد دانشآموزان در سه پایه ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ در هنرستانها و مابقی در شاخه نظری مشغول تحصیل هستند، اظهارکرد: بر اساس آخرین آمار بهمن ماه امسال ۱۸.۴۶ درصد در رشته ریاضی، ۳۶.۵۸ درصد در رشته تجربی ۴۲.۲۶ درصد در علوم انسانی و هفتاد صدم درصد در رشته معارف اسلامی تحصیل میکنند.معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه از آمادگی کامل این وزارتخانه برای برگزاری امتحانات نهایی با کیفیت و امنیت بالا خبر داد.
وی با بیان اینکه این وزارتخانه آمادگی لازم را برای برگزاری یک امتحان نهایی مسنجم و یکپارچه دارد افزود: اتفاقات و برنامهریزیهای بسیار خوبی در حال انجام است تا آزمونها باکیفیت کامل و با آرامش برگزار شود.معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای رفع چالشهای امتحانات نهایی مانند تقلب و مشکلات اجرایی کارگروهها و شوراهای عالی به طور مستمر تشکیل میشوند، ادامه داد: سناریوهای مختلف بررسی میشود تا آمادگی کامل برای اجرای این آزمونها به وجود آید.
آذرکیش با بیان اینکه الگوی مدرسه تراز به عنوان نقشه اجرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حال استقرار است، گفت: این الگو در ۱۰ درصد از مدارس دولتی عادی و ۵۰ درصد از مدارس غیر دولتی در سال جاری اجرا شده است.
ایسنا