صفحه اصلی > کسب و کار :
ضرورت تقویت مهارت مذاکره در کودکان

مصطفی یحیایی - ارشد علوم ارتباطات

ضرورت تقویت مهارت مذاکره در کودکان

مصطفی یحیایی - ارشد علوم ارتباطات

ضرورت تقویت مهارت مذاکره در کودکان

 

 مهارت مذاکره یکی از مهم‌ترین مهارت‌ های ضروری برای موفقیت در بازار کار و پیشرفت شغلی است. با توجه به اهمیت این مهارت، آموزش آن به کودکان و نوجوانان باید در اولویت قرار گیرد. متأسفانه در بسیاری از نظام‌ های آموزشی، این مهارت به درستی آموزش داده نمی‌شود و فرصت کافی برای تمرین و تکامل آن در اختیار دانش‌آموزان قرار نمی‌گیرد.

اکثر والدین در زندگی روزمره غرق شده اند و هریک از والدین گرفتار مسائل روزمره مایحتاج های اولیه ی زندگی هستند. از اینرو آموزش این مهارت به کودکان باید در اولویت قرار گیرد. ادغام آموزش مذاکره در برنامه ‌های درسی بسیار حائز اهمیت است. ایجاد واحدهای درسی یا ادغام مباحث مذاکره در دروس مختلف به طور سیستماتیک می‌تواند به آموزش این مهارت به کودکان کمک کند.

استفاده از بازی‌های نقش‌آفرینی و سناریوهای عملی در کشورهای توسعه یافته بسیار حائز اهمیت است. به کارگیری بازی‌های نقش‌آفرینی و ایفای سناریوهای مذاکره‌ای واقعی در کلاس‌ها می‌تواند به شکل‌گیری مهارت‌های مذاکره در کودکان کمک کند. در کنار آن برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی مذاکره برای دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی می‌تواند به تقویت این مهارت کمک کند. همچنین نظام های آموزشی بر این اساس شکل می گیرند که ایجاد فرصت‌هایی برای مشارکت دانش‌آموزان در فرایندهای تصمیم ‌گیری مدرسه یا کلاس درس و مذاکره برای اخذ تصمیمات می‌تواند به یادگیری این مهارت کمک کند.

آموزش مهارت ‌های ارتباطی، بیان مؤثر، گوش دادن فعال و تأثیرگذاری بر دیگران می‌تواند به تقویت مهارت مذاکره در کودکان کمک کند و باعث ایجاد فرصت‌های چالش‌برانگیز برای کودکان می شود. طراحی فرصت‌های چالش ‌برانگیز و پیچیده برای مذاکره در کلاس‌ها و مدارس که نیاز به تفکر خلاقانه و حل مسئله دارد می‌تواند به پرورش این مهارت در کودکان کمک کند. با پیاده‌سازی این پیشنهادها در نظام آموزشی، می‌توان به طور مؤثری مهارت مذاکره را در کودکان و نوجوانان تقویت کرد و زمینه‌های موفقیت آن‌ها در زندگی شغلی را فراهم ساخت.

مزایای  آموزش فنون مهارت مذاکره
مزایای  آموزش فنون مهارت مذاکره

باید پذیرفت که آموزش مذاکره به کودکان می ‌تواند به تقویت مهارت‌های تأثیرگذاری، افزایش آگاهی از نیازها و منافع دیگران، بهبود قدرت حل مسئله و تفکر خلاقانه، افزایش اعتماد به نفس و قاطعیت، کسب تجربه در مواجهه با تعارض‌ها و یادگیری مهارت‌های گفت‌وگو و همکاری کمک کند. این مهارت‌ها به طور مستقیم بر موفقیت در محیط‌های شغلی و کاری تأثیر می‌گذارند. آموزش فنون مذاکره، مهم ‌ترین اصل برای برقراری ارتباط میان افراد است. آموزش مذاکره به کودکان جدا از اینکه باعث قوی شدن ارتباط میان کودک و محیط اطراف می‌شود؛ اعتماد به ‌نفس و توانایی برقراری ارتباط میان او و سایر افراد جامعه را در دوران بزرگسالی تأمین می‌کند و به این ترتیب می توانید کودکان را از همین حالا برای ورود به جامعه آماده کنید.

 

لینک کوتاه خبر :

https://atiehpress.ir/?p=6868

برچسب ها :
پست های مرتبط

بیشترین فرصت‌های شغلی ژاپن در کدام بخش‌ است؟

نرخ بیکاری ژاپن در ماه سپتامبر…

۸ آبان ۱۴۰۳

تشریح جزئیات ارائه آموزش‌های مهارتی در ۶ ماهه نخست سال

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی…

۷ آبان ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

پایگاه خبری آتیه پرس در راستای ایفای نقش اطلاع رسانی ضمن تولید اخبار و محتوای های مفید و امید بخش مرتبط با اقتصاد ایران به مردم عزیز کشور سعی دارد که مهم ترین نیازهای اطلاعاتی مردم را باز نشر دهد.

نماد ارشاد آتیه پرس