صفحه اصلی > کسب و کار :
چرایی ضرورت حمایت از شرکت‌های نوپا ؟

سیده مینا دیوبند - صاحب امتیاز  و مدیر مسئول

چرایی ضرورت حمایت از شرکت‌های نوپا ؟

سیده مینا دیوبند - صاحب امتیاز  و مدیر مسئول

حمایت بیمه ای از کسب و کارها برای توسعه اقتصادی

 

 در زندگی روزمره و خصوصا در دنیای تجارت ، بیمه همواره یکی از چترهای مهم حمایتی بشمار می رود.چرا که در دنیای تجارت با کمی سهل انگاری ممکن است ، بروز حادثه های احتمالی نابود گر یک کسب و کار باشند. در این راستا ، راه اندازی دوباره آن یا جبران بخشی از ضررهای آن فقط با کمک بیمه امکان پذیر است.بنابر این به منظور جلوگیری از شکست های احتمالی و بروز خسارات سنگین بیمه می تواند کمک شایانی نماید.به بیانی ساده تر ، بیمه یک شبکه ایمنی مالی است که از کسب و کار شما محافظت می کند.

بی تردید افرادی که تصمیم به راه اندازی یک کسب و کا نوپا می گیرند باید به دقت تمام جوانب را مورد بررسی قرار دهند. با این وجود درصد زیادی از کسب و کارهای نوپا در همان ماه ها و سال های اولیه ی فعالیت شان شکست را تجربه می کنند که البته یکی از مهم ترین عوامل تجربه ی این شکست ، ضررهای مالی و عدم بالانس مخارج و هزینه ها با درآمد است. از اینرو حمایت نظام بیمه از کسب و کارهای نوپا یک ضرورت برای توسعه اقتصادی و ایجاد زمینه‌های کافی و لازم برای رشد و پیشرفت است.

حل مشکل اشتغال جوانان و جهش تولید در گروی گسترش هر چه بیشتر فعالیت های کارآفرینانه و کسب و کارهای نوپاست. این کسب و کارها فرصت‌های اشتغال، نوآوری و رشد اقتصادی را به خود همراه می‌آورند ، از اینرو این کسب و کارها حمایت همه جانبه نهادهای حمایتی در هر کشوری را می طلبد. چرا که این کسب و کارها به دلیل وجود ریسک‌های بالا و عدم تجربه کافی مالکان آن ‌ها، به دلیل خطرات مالی و عدم قابلیت پرداخت بدهی‌ های ناشی از حوادث غیرمنتظره، در معرض خطر قرار دارند.

کسب و کارهای نوپا، به دلیل عدم تجربه کافی و عدم دسترسی به منابع مالی قوی، در معرض ریسک‌های بالایی قرار دارند. حمایت نظام بیمه از این کسب و کارها می‌تواند با ارائه پوشش بیمه مالی، ریسک‌های مربوط به مسئولیت های مدنی، خسارت‌های مالی ناشی از آتش سوزی، سرقت، آسیب‌های طبیعی و سایر حوادث غیرمنتظره را کاهش دهد. این پوشش‌ها به کسب و کارهای نوپا امکان می‌دهد با اطمینان بیشتر به رشد و توسعه خود بپردازند و اندکی از دغدغه های پیش روی آن کاسته شود. مازاد بر اینکه حمایت نظام بیمه ای می‌ تواند در حصول تسهیلات مالی برای کسب و کارهای نوپا نقش مهمی را ایفا کند.

بانک‌ها و مؤسسات مالی معمولاً نیاز به ضمانت‌ های مالی دارند تا بتوانند تسهیلات را به متقاضیان اعطا کنند. بیمه ‌گذاری مناسب و قوانین مرتبط با آن، به بانک‌ ها این اطمینان را  می ‌دهد که در صورت وقوع حادثه ‌ای که باعث خسارت مالی شود، ضمانت مالی در اختیار آن ‌ها خواهد بود. این امر باعث افزایش اعتماد بانک ‌ها و مؤسسات مالی به کسب و کارهای نوپا می‌شود و فرآیند دریافت تسهیلات مالی از سوی بانک‌ ها  را سریع‌تر و آسان‌ تر می‌ کند.

کسب و کارهای نوپا برای رشد و توسعه نیازمند استخدام نیروی کار ماهر و با استعداد هستند . با این حال، این نیروها ممکن است نگرانی‌ هایی در باره عدم پرداخت حقوق، بیمه‌ها و مزایا داشته باشند. حمایت نظام  بیمه ای از کسب و کارهای نوپا می‌تواند با ارائه بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی و سایر بیمه‌های اجتماعی اعتماد و آرامش نیروهای کار را افزایش دهد.

حمایت نظام بیمه از کسب و کارهای نوپا می ‌تواند در ترویج فرهنگ بیمه ‌ای در جامعه نقش مهمی ایفا کند. با ارائه بیمه به کسب و کارهای نوپا و موفقیت آن ها علاوه بر انگیزه ، الگوی مناسبی برای بقیه کسب و کارها و جامعه خواهد بود که بیانگر نقش موثر بیمه ها برای مقابله با ریسک ‌ها و حفظ پایداری مالی است.  کسب و کارهای نوپا دارای پتانسیل بالقوه برای رشد و توسعه بلند مدت هستند. با ارائه حمایت بیمه، این کسب و کارها می‌توانند بدون نگرانی‌ های مالی و خطرات ناشی از حوادث غیرمنتظره، بر روی نوآوری، توسعه محصولات و گسترش بازار تمرکز کنند. این امر به آن‌ها این امکان را فراهم می کند  تا به طور پایدار در بازار حضور داشته باشند و به عنوان موتورهای اصلی توسعه اقتصادی عمل کنند.

به کسب و کارهای نوپا توصیه می شود که در کلیه ی فرایندهای کسب و کار با مشاور بیمه ای حرفه ‌ای یا نماینده بیمه مربوطه مشورت کنید. آن‌ها می‌ توانند شما را در انتخاب بهترین بیمه‌ ها و پوشش‌های مورد نیاز برای کسب و کارتان هدایت کنند. آن‌ها تجربه و دانش کافی در زمینه بیمه دارند و می‌توانند شما را در انتخاب بیمه‌های مناسب و تنظیم شده راهنمایی کنند. بیمه مسئولیت عمومی، بیمه مالیاتی، بیمه کارکنان، بیمه تجاری، بیمه حوادث شخصی تنها بخشی از بیمه هایی است که می تواند نقش حمایتی برای کسب و کارهای نوپا داشته باشد. حتماً پیش از خرید بیمه، شرایط و قوانین هر نوع بیمه را به دقت مطالعه کنید و با شرکت بیمه‌ دهنده خود مشورت کنید.

 

لینک کوتاه خبر :

https://atiehpress.ir/?p=4944

پست های مرتبط

تفاوت‌ کارآفرینی اجتماعی با کارآفرینی سنتی

دکتر مهسا صالحی

  کارآفرینی اجتماعی به عنوان یک…

۲۹ آبان ۱۴۰۳

سهم ۱۱۰۰۰ نفری پرستاران از استخدام‌های جدید

معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن تشریح…

۲۶ آبان ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین پست ها

درباره ما

پایگاه خبری آتیه پرس در راستای ایفای نقش اطلاع رسانی ضمن تولید اخبار و محتوای های مفید و امید بخش مرتبط با اقتصاد ایران به مردم عزیز کشور سعی دارد که مهم ترین نیازهای اطلاعاتی مردم را باز نشر دهد.

نماد ارشاد آتیه پرس