صفحه اصلی > انرژی : تولید جهانی گاز کاهش یافت

تولید جهانی گاز کاهش یافت

اتحادیه اروپا

تولید جهانی گاز طبیعی در ماه مه نسبت به آوریل، کاهش یافت که تحت تاثیر تولید کمتر در روسیه، آمریکا و نروژ بود.

به گزارش پایگاه خبری آتیه پرس ، جدیدترین داده‌های سازمان ابتکار داده‌های مشترک (JODI)، نشان داد که تولید گاز طبیعی در ۵۸ کشوری که آمار تولیدشان را به‌روزرسانی کرده‌اند، در ماه مه به میزان ۴.۸ میلیارد متر مکعب در مقایسه با آوریل، کاهش یافته است.

این کاهش ماهانه ناشی از کاهش ۳.۲ میلیارد متر مکعبی تولید روسیه، کاهش ۱.۶ میلیارد متر مکعبی تولید آمریکا و کاهش ۱.۳ میلیارد متر مکعبی تولید نروژ بود که اکنون جای روسیه را به عنوان بزرگترین تامین‌کننده گاز طبیعی اروپا گرفته است.با این حال، تولید جهانی گاز در مقایسه با ماه مه سال ۲۰۲۴، به میزان ۰.۷ میلیارد متر مکعب افزایش یافت که تحت تاثیر رشد تولید در چین، قطر، نیجریه و رشد ملایم سالانه در آمریکا بود.

در همین حال، تقاضا برای گاز طبیعی در کشور‌های گزارش‌دهنده به JODI، در ماه مه نسبت به ماه قبل آن، ۱۲ میلیارد متر مکعب و نسبت به ماه مه سال گذشته، ۲.۷ میلیارد متر مکعب کاهش یافت.کشور‌های اصلی مصرف‌کننده گاز برای تولید برق در بحبوحه دمای معتدل بهاری پس از پایان زمستان، در کاهش ماهانه تقاضا، نقش داشتند. تقاضا در آمریکا، کره جنوبی، ژاپن، ترکیه و انگلیس کاهش یافت. تقاضا برای گاز طبیعی در اتحادیه اروپا و انگلیس، ۲.۱ میلیارد متر مکعب بر مبنای ماهانه کاهش یافت، اما نسبت به ماه مه سال گذشته، ۲.۸ میلیارد متر مکعب افزایش داشت.

کل ذخایر گاز جهان در ماه مه، ۹.۹ میلیارد متر مکعب بر مبنای ماهانه افزایش یافت. با این حال، میزان ذخایر نسبت به ماه مه سال گذشته، ۲۷.۶ میلیارد متر مکعب کمتر بود. ذخایر اتحادیه اروپا و انگلیس در ماه مه نسبت به آوریل، ۷.۲ میلیارد متر مکعب افزایش یافت، اما نسبت به ماه مه سال گذشته، ۲۵.۱ میلیارد متر مکعب کمتر بود. کاهش سالانه ذخایر گاز نشان می‌دهد که کشور‌های این منطقه اکنون باید گاز بیشتری برای پر کردن ذخایر قبل از فرا رسیدن زمستان بعدی خریداری کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اتحادیه اروپا برای جلوگیری از افزایش ناگهانی قیمت‌ها، قوانین و اهداف مربوط به پر کردن مجدد مخازن گاز طبیعی را تسهیل کرده است، اما اوج گرمای تابستان در شمال شرقی آسیا باعث افزایش تقاضا برای گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) شده و جریان واردات گاز به اروپا را کندتر کرده است.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه خبر :

https://atiehpress.ir/?p=15227

برچسب ها :
پست های مرتبط

اولین توربین بادی ملی ۲ مگاواتی در آستانه بهره‌برداری

پروژه طراحی و ساخت توربین بادی…

۳۰ تیر ۱۴۰۴

افزایش ماهانه قیمت نفت ایران

قیمت نفت سنگین ایران در ژوئن،…

۲۵ تیر ۱۴۰۴

شاخص هشداردهنده مصرف انرژی در ایران

شاخص شدت مصرف انرژی در ایران…

۲۴ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

پایگاه خبری آتیه پرس در راستای ایفای نقش اطلاع رسانی ضمن تولید اخبار و محتوای های مفید و امید بخش مرتبط با اقتصاد ایران به مردم عزیز کشور سعی دارد که مهم ترین نیازهای اطلاعاتی مردم را باز نشر دهد.

نماد ارشاد آتیه پرس