صفحه اصلی > یادداشت :
ساخت اولین جزیره مصنوعی انرژی جهان در بلژیک

 غلامرضا عینی سرکله - پژوهشگر موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی

ساخت اولین جزیره مصنوعی انرژی جهان در بلژیک

 غلامرضا عینی سرکله - پژوهشگر موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی

ساخت اولین جزیره مصنوعی انرژی جهان در بلژیک

 

کشور بلژیک با ساخت اولین جزیره مصنوعی انرژی جهان در دریای شمال، گامی بزرگ در جهت کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و افزایش سهم انرژی‌های پاک در رقابت با کشورهای دیگر در دنیا برداشته است. این جزیره که به نام پرنسس الیزابت شناخته می‌شود، به عنوان یک مرکز تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مانند آب، باد و خورشید عمل خواهد کرد و به این ترتیب، آینده‌ای سبز و پایدارتر را برای منطقه رقم خواهد زد.

جزیره “پرنسس الیزابت” به عنوان دومین پایگاه تولید انرژی بادی فراساحلی در کشور بلژیک، نقش محوری در تبدیل دریای شمال به قطب انرژی این کشور ایفا خواهد کرد. با راه‌اندازی نخستین توربین‌های بادی در سال ۲۰۲۸، این جزیره گامی بزرگ در جهت تامین انرژی پاک برای بخش قابل توجهی از مردم بلژیک برداشته و به عنوان یک شبکه انرژی دریایی، انرژی الکتریکی را به صورت مستقیم و متناوب به شبکه سراسری متصل خواهد کرد. این جزیره علاوه بر تولید انرژی، به عنوان یک الگوی پیشرفته برای ایجاد شبکه‌های پیچیده انرژی در آینده عمل خواهد کرد. با اتصال به مزارع بادی جدید، این جزیره امکان تبادل انرژی با کشورهای همسایه را فراهم خواهد کرد. ساخت این سازه عظیم با استفاده از میلیون‌ها متر مکعب شن و ماسه و بتن پیش‌ساخته انجام می‌شود. هر یک از بلوک‌های بتنی این جزیره به صورت افقی ساخته شده و سپس به صورت عمودی بلند می‌شوند.

کلید اصلی ساخت این جزیره، فرآیند منحصر به فرد بلند کردن تدریجی سازه‌های بتنی است. هر یک از این بلوک‌های عظیم الجثه که وزنی معادل 22 هزار تن دارند، طی ده روز به تدریج بلند شده تا به ارتفاع نهایی خود برسند. پس از تکمیل، این سازه‌ها به محل پروژه در دریای شمال منتقل خواهند شد تا در آنجا به یکدیگر متصل شده و جزیره را تشکیل دهند. فاز نهایی این پروژه نصب تجهیزات الکتریکی و راه اندازی سیستم‌های تولید و انتقال انرژی می‌باشد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این پروژه عظیم تا سال ۲۰۳۰ به بهره‌برداری کامل خواهد رسید. لازم به ذکر است که بخش عمده‌ای از بودجه مورد نیاز برای اجرای این پروژه از سوی صندوق بازیابی اتحادیه اروپا تامین می‌شود و بیش از ۱۰۰ میلیون یورو به این طرح اختصاص یافته است.

 

لینک کوتاه خبر :

https://atiehpress.ir/?p=8520

پست های مرتبط

رشد 60 درصدی سود خالص بیمه پاسارگاد ؛ سود هر سهم 242 ریال شد

بر اساس آمار صورت‌های مالی 6…

۸ آبان ۱۴۰۳

مدیریت عمر: راهکاری برای بهبود کیفیت زندگی

                                                                                             مقدمه: مدیریت عمر یکی از…

۲۲ مهر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

پایگاه خبری آتیه پرس در راستای ایفای نقش اطلاع رسانی ضمن تولید اخبار و محتوای های مفید و امید بخش مرتبط با اقتصاد ایران به مردم عزیز کشور سعی دارد که مهم ترین نیازهای اطلاعاتی مردم را باز نشر دهد.

نماد ارشاد آتیه پرس