صفحه اصلی > کسب و کار :
راهکارهایی برای تامین مالی ایده های کارآفرینی

میترا اکبری

راهکارهایی برای تامین مالی ایده های کارآفرینی

میترا اکبری

راهکارهایی برای تامین مالی ایده های کارآفرینی

 

برخی از افراد که دارای ایده کارآفرینی هستند به دلیل عدم تامین مالی از به انجام رساندن ایده خود صرفنظر کرده و سال ها بعد زمانی که کسانی همان ایده را به کسب و کاری پر سود تبدیل کرده اند، حسرت می خورند. بسیاری از مشاغل در شروع کار به منابع مالی زیادی نیاز ندارند . اما در طول اجرا باید بتوانند هزینه های خود را پوشش دهند در این مطلب سعی شده راهکارهایی برای تامین مالی ایده های کارآفرینی ارائه شود.

نخستین راهکاری که معمولا به ذهن کارآفرینان برای حل مشکلات تامین مالی می رسد، استفاده از منابع شخصی است. این منبع ارزان ترین منبع مالی در دسترس است. کارآفرینان منافع خودکفایی را مشاهده نموده اند، به طوری که یکی از رایج ترین منابع تامین وجوه کسب ‌و‌ کارهای کوچک از محل صندوق شخصی کارآفرینان تامین می‌شود. اقوام و دوستان منبع دیگری هستند که در صورت تمایل می توانند با شما همکاری کنند و یا در کسب و کار شما سرمایه‌گذاری کنند. راهکار دیگر می تواند جذب سرمایه گذار باشد یعنی شما می توانید با قانع کردن شخص به اینکه ایده کارآفرینی به سوددهی می رسد از او بخواهید تا سرمایه گذاری کند و به میزان سرمایه گذاری در تصمیمات مشارکت داشته باشد.

اگر به کسب و کار خود ایمان دارید می توانید برای تامین منابع نقدی موردنیاز خود، اقدام به فروش دارایی‌های خود کنید. در این روش یکی از اقلام ترازنامه (دارایی‌ها) به وجه نقد تبدیل می‌شود و منابع مورد نیاز کسب‌ و‌ کار تامین می‌گردد. استفاده از سرمایه گذار فرشته یکی دیگر از روش های تامین مالی است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

روش های تامین مالی  برای یک کسب و کار
روش های تامین مالی  برای یک کسب و کار

سرمایه گذار فرشته یا حتی بعضی وقت‌ها فرشته سرمایه گذار به آن فردی گفته می‌شود که سرمایه خوبی دارد و حاضر است این سرمایه را برای آغاز به کار یا برای رشد کردن در اختیار یک استارتاپ قرار دهد. طبیعی است که این سرمایه گذاری بخشی از اکوسیستم استارتاپی باشد و در تامین مباحث مالی یک استارتاپ ، نقش داشته باشد. این افراد کسانی هستند که در شرکت‌های به ثبت رسیده کارآفرین جوان سرمایه‌گذاری می‌کنند. این افراد ثروتمند معمولا کارآفرینان یا مدیران پیشین هستند. آن‌ها نه تنها سرمایه، بلکه تجربه و مهارت‌های کسب و کار را دارا هستند.

 

فرشتگان کسب و کار به یک یا چند روش و در هر کشوری در سراسر جهان فعال می‌باشند.  شما نیز می توانید از این اشخاص استفاده کنید .معمولا این سرمایه گذاران لیستی از خود منتشر می کنند و شما با مراجعه به آنها می توانید از آنها در خواست سرمایه گذاری کنید. معمولا این اشخاص ریسک کسب و کار شما را می پذیرند و حاضر به سرمایه گذاری می شوند. از دیگر راهکارهای تامین مالی استفاده از مشتریان است. مشتریان خود منبع تامین مالی و یک سرمایه گذار محسوب می شوند و از آنان غافل نشوید؛ برای این منظور بهتر است محصول خود را پیش فروش کنید تا هزینه های لازم برای تولید محصول را بدست آورید. سپس محصول خود را تولید کرد بعد به دست مشتریان برسانید و در نتیجه کوشش کنید با مشتریان رابطه خوبی برقرار کرده و سعی کنید از تخفیفاتی استفاده کنید و به نوعی به مشتریانتان امتیازهایی بدهید.

از دیگر روش های تامین مالی  سرمایه‌گذاری جمعی است. در این مدل سرمایه شما از چندین سرمایه‌گذار اما با مبلغ کم‌تر تامین می‌شود. در این مورد از روش های تامین سرمایه برای کسب و کار ممکن است صدها یا هزاران نفر با مبالغ مختلف از ۱۰۰ هزار تومان گرفته تا ۱میلیارد تومان روی کسب‌ و‌ کار شما سرمایه‌گذاری کنند. جذب سرمایه با این روش، معمولا از طریق وبسایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد.

بانک‌ها نیز می توانند از دیگر راهکارها باشند که شما را در تامین مالی کسب و کار خود یاری دهد. اگر ایده کارآفرینی شما به اندازه ای باشد که قابلیت سوآوری داشته باشد حتما به گزینه بانک توجه بیشتری بکنید. بانک های مختلف را امتحان کرده و از افراد متخصص دراین زمینه کمک بگیرید. اگر یک کسب و کار بتواند شرایط لازم را جهت دریافت وام آماده کند، به طور معمول  بازپرداخت آن را می‌تواند در دوره طولانی تری انجام دهد که هم مقرون به صرفه خواهد بود و هم تأمین منابع لازم برای راه اندازی یک کسب و کار می‌تواند در جهت رونق بخشیدن یا تداوم آن باشد. گرچه شما گزینه های فراوانی برای تامین مالی در اختیار دارید اما باید با توجه به هدف، نیاز، حجم کسب و کار و میزان توانایی خود برای باز پرداخت و پیش بینی کسب کار خود منبع تامین مالی را انتخاب کنید. در پایان هیچ گاه از مشورت با افراد متخصص و دارای فن غافل نشوید.

 

 

 

لینک کوتاه خبر :

https://atiehpress.ir/?p=7560

پست های مرتبط

تفاوت‌ کارآفرینی اجتماعی با کارآفرینی سنتی

دکتر مهسا صالحی

  کارآفرینی اجتماعی به عنوان یک…

۲۹ آبان ۱۴۰۳

سهم ۱۱۰۰۰ نفری پرستاران از استخدام‌های جدید

معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن تشریح…

۲۶ آبان ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین پست ها

درباره ما

پایگاه خبری آتیه پرس در راستای ایفای نقش اطلاع رسانی ضمن تولید اخبار و محتوای های مفید و امید بخش مرتبط با اقتصاد ایران به مردم عزیز کشور سعی دارد که مهم ترین نیازهای اطلاعاتی مردم را باز نشر دهد.

نماد ارشاد آتیه پرس