صفحه اصلی > دانشگاه ها : رئیس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها: قرار دادن کشور در قله فناوری ، رسالت دانشگاه است

رئیس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها: قرار دادن کشور در قله فناوری ، رسالت دانشگاه است

قرار دادن کشور در قله فناوری ، رسالت دانشگاه است

 

رئیس‌جمهور با تاکید بر این که رسالت دانشگاه، قرار دادن کشور عزیزمان در قله علم، هنر و فناوری است، گفت: هر گروه و جناحی اگر بتواند حرف درست را بیاورد، ما موظف به پذیرش آن هستیم.

به گزارش آتیه پرس، «مسعود پزشکیان» در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در جمع دانشجویان دانشگاه تهران افزود: اگر امیدی به آینده کشور داریم به دانشگاه و دانشگاهیان است، البته صنعتگران و تولیدکنندگان هم بال بزرگی برای این کار هستند، انتظار ما از دانشگاه این است که کشور ما را در قله علم و تکنولوژی قرار دهد.

 

اگر توان، علم یا مهارتی دارم، برای مردم و جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنم

 

رئیس جمهور اظهار داشت: آنچه که ما به دنبال آن هستیم و از دانشجویان و اساتید انتظار داریم، حل مشکلات و گره‌هایی است که در جامعه داریم؛ کسی که ذهن خلاقی دارد، توانمند است و انگیزه دارد و دلش می‌خواهد ایران را به عزت برساند، چشم‌انداز مورد تاکید رهبری مبنی بر اول شدن ایران در منطقه را می‌تواند با تلاش و کوشش امکان‌پذیر کند.پزشکیان افزود: به‌عنوان یک ایرانی وقتی پیشرفت کشورهای خارجی را می‌بینم، برای من افت دارد و نمی‌توانم تحمل کنم که ما در این سطح باشیم و آنها در آن سطح.

رئیس جمهور در ادامه این بیت شعر را قرائت کرد: مرد را دردی اگر باشد خوش است/ درد بی‌دردی علاجش آتش است، من اگر توان، علم یا مهارتی دارم، برای مردم و جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنم.

 

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم مردم ما به جایی برسند که از کسی کمتر نباشیم؛ ما از کسی کمتر نیستیم. این که می‌گوییم وفاق داشته باشیم و دعوا نکنیم، مبنای فکری و باور من از کتاب و قرآن است که با آن رشد کردیم.وی گفت: جهنم جای کسانی است که حرف درست را نمی‌پذیرند، هر گروه و جناحی اگر بتواند حرف درست را بیاورد، ما موظف به پذیرش آن هستیم. دنیا مسیرهایی را رفته و راهی را برای حل مشکلات پیدا کرده است؛ ما نیز باید درست‌ترین مسیر را پیدا کنیم.

 

حرف درست را بدون نگاه به چپ و راست، مذهبی و غیرمذهبی می‌پذیریم

 

رئیس جمهور تاکید کرد: همانطور که آقای دکتر ظفرقندی – وزیر بهداشت و درمان در ارتباط با کلمه طیبه و خبیثه فرمودند، کلمه طیبه ریشه‌دار است، اما در کلمه خبیثه قراری وجود ندارد و با هر بادی می‌افتد، ما باید حرف محکم بزنیم حرف محکم براساس مستندات علمی است، اینگونه نیست که امروز یک حرف بزنیم دو ماه بعد تغییرش دهیم.وی تصریح کرد: حرف درست، حرفی است که از مبانی علمی درمی‌آید، اگر ما براساس شواهد صحبت کنیم چرا باید دعوا کنیم، چپ، راست، مذهبی و غیرمذهبی، هر کس حرف درست بیاورد ما می‌پذیریم.

 

آموزش های تئوری در کلاس های درس را به سطح جامعه بیاورید

 

رئیس جمهور گفت: یکی از عزیزان گفتند که دانشگاه منابع کم دارد؛ در خارج منابع دانشگاه ها را دولت می دهد یا دانشگاه خودش درآمد دارد، هر دو؛ ولی بیشتر خودش درآمد دارد، ما اگر بخواهیم مشکلاتمان را حل کنیم، باید استادان دانشگاه به ما کمک کنند تا مشکلات جامعه حل شود؛ قرارداد ببندند و کاری کنند که گره باز شود.وی افزود: هر استاد دانشگاهی می تواند گره ای را باز کند؛ اعم از اقتصاد، کشاورزی، صنعت، فرهنگ، جامعه شناسی و …، ما در جامعه مشکل داریم؛ ببینیم اگر یک استاد داریم که می تواند مشکل ما را در این سیستم اداری حل کند خب با او قرارداد ببنیدم تا مشکل ما را حل کند.

پزشکیان ادامه داد: در شهرستان ها مگر دانشگاه نداریم؟ من در دانشگاه بودم به دانشکده کشاورزی گفتم این وضعیت کشاورزی برازنده جامعه ما نیست؛ شما تئوری بلدید ولی در جامعه کار دیگری می کنند؛ بیایید ما زمین و مزرعه و آب بدهیم؛ دانشجو را به مزرعه ببریم تا تئوری را در عمل پیاده کند همان کاری که الان دانشگاه های نسل سوم و چهارم می کنند.وی افزود: پول هم اگر درمی آورید، برای خودتان؛ آخر در کلاس درس چگونه درخت بکارند؟ چگونه خودرو را تعمیر کنند؟ چگونه برق را وصل کنند؟ آیا در کلاس درس امکان اجرای این تئوری ها هست؟ برای حضور در دوره ای به آمریکا رفته بودم؛ اکثر دانشجویان و اساتید پروژه برداشته بودند و آن را ارائه می دادند نه اینکه در کلاس درس دهند.

وی خطاب به دانشجویان گفت: شما می توانید مشکل اقتصاد و صنعت و کشاورزی و سیاسی و فرهنگی را حل کنید، اینکه بگویید برای کشور برنامه داریم، فعلا کنار بگذارید؛ یک منطقه ای را بردارید ما با شما قرارداد می بندیم و بروید مشکلاتش را حل کنید؛ پول هم به شما می دهیم؛ به جای اینکه در کلاس بنشینید، بر اساس جامعه آموزش دریافت کنید.

 

ما می‌خواهیم مملکت‌مان به جایی برسد که رهبر معظم انقلاب در چشم‌انداز مشخص کردند

 

وی تاکید کرد: ما می‌خواهیم مملکت‌مان به جایی برسد که رهبر معظم انقلاب در چشم‌انداز مشخص کردند، متأسفانه به اسم رهبری کارهایی می‌کنند که ضد آن سیاست‌ها و چشم‌انداز است و همه را به اسم رهبری تمام می‌کنند، رهبری عزت و سربلندی مملکت را می‌خواهند.رئیس جمهور افزود: نخبگان و اساتید ما سرمایه‌های گرانمایه این کشورند، ما قدر شما را خواهیم دانست و به شما احترام می‌گذاریم.وی خطاب به دانشجویان ادامه داد: شما به ما کمک کنید مملکت را بسازیم، با شما می‌توانیم تمام مشکلات موجود در مملکت را حل کنیم.

 

 

وی خطاب به دانشجویان گفت: به جای اینکه تئوری بخوانید، در عمل هم روش را در جامعه گسترش دهید و اصلاح کنید و هم درآمد کسب کنید، دانشجو هم یاد می‌گیرد و مهارت پیدا می‌کند، ما اکنون در ارتباط با مدیریت به‌دنبال اساتیدی هستیم که به ما روش مدیریت در سیستم را بگویند.رئیس جمهور ادامه داد: من زمانی که وزیر بودم ، اساتید مدیریت دانشگاه تهران، دانشگاه شریف و دانشگاه خودمان (دانشگاه علوم پزشکی ایران) را فراخواندم و به آنها گفتم ، من بیمارستان را با شما قرارداد می‌بندم، به اساتید گفتم شما عملکرد نیروی انسانی، برنامه‌نویسی و کارایی و کیفیت را اجرا کنید به دانشجویان هم یاد بدهید، فوق‌العاده مدیریت هم به شما می‌دهم آنها هم پذیرفتند.وی افزود: سه ماه گذشت اما اساتید نیامدند آنها را صدا کردم و پرسیدم چه شد، گفتند ما فقط می‌توانیم کلاس بگذاریم، مدیریت می‌خوانند دکتر می‌شوند، اما وقتی می‌خواهند با نیروی انسانی برخورد کنند دعوایشان می‌شود.

‌مدیریت یعنی چگونه رفتار کردن با نیروی انسانی، مدیریت یعنی کار تیمی یاد گرفتن و توانستن اجرای ارتباطات و ساختارها.

 

هوای کسانی که در این مملکت ماندند و تلاش می‌کنند را داریم

 

رئیس جمهور افزود: ما دلمان می‌خواهد بهترین کلاس و بهترین روش آموزشی و ارزیابی را داشته باشیم؛ این کار را خواهیم کرد و شما می‌توانید در این کار به ما کمک کنید، اگر بتوانیم عدالت، روابط بین‌بخشی، مشارکت و تکنولوژی مناسب را به هم وصل کنیم، می‌توانیم هرکاری دلمان خواست در این مملکت انجام دهیم و آن را حل کنیم.وی افزود: دارند “من‌ها” را حذف می‌کنند، در صورتی که هرکدام از این “من‌ها” می‌تواند در کشور انقلابی به‌پا کند، در قدم اول باید هوای کسانی را داشته باشیم که در این مملکت تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند. باید هوای این ها را داشته باشیم؛ این افراد نباید مشکل داشته باشند.

وی ادامه داد: در همه ادارات و دستگاه‌ها پیگیری خواهیم کرد تا هوای کسانی که در این مملکت ماندند و می‌خواهند کاری کنند را داشته باشیم. اگر هوای را داشته باشیم، دیگران هم می‌بینند که ما هوای علم و دانش و فرهیختگی را داریم.وی تصریح کرد: ما قطعاً هوای اساتید و کسانی که در این مملکت ماندند و تلاش می‌کنند را خواهیم داشت و هرکاری از دستمان بربیاید برای اصلاح، رشد و تعالی آن‌ها خواهیم کرد.

لینک کوتاه خبر :

https://atiehpress.ir/?p=8935

پست های مرتبط

آنچه را که باید متقاضیان آزمون ارشد ۱۴۰۴ بدانند

همزمان با آغاز ثبت نام در…

۲۳ مهر ۱۴۰۳

آغاز ثبت نام متقاضیان آزمون ارشد از امروز

ثبت نام متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد…

۲۲ مهر ۱۴۰۳

نتایج نهایی کنکور فردا اعلام می شود

نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ فردا بر…

۲۰ مهر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

پایگاه خبری آتیه پرس در راستای ایفای نقش اطلاع رسانی ضمن تولید اخبار و محتوای های مفید و امید بخش مرتبط با اقتصاد ایران به مردم عزیز کشور سعی دارد که مهم ترین نیازهای اطلاعاتی مردم را باز نشر دهد.

نماد ارشاد آتیه پرس